Toate » Webmasteri

Vreau sa va intreb ceva de curiozitate ca sa aflu cum fuctioneaza un Flat-File CMSVa salut... vreau sa va intreb ceva de curiozitate ca sa aflu cum fuctioneaza un Flat-File CMS. pe Google am gasit printre altele acest proiect numit RazorCMS, intrebare mea este legat de un fisier version.php, vedeti aici codul: http://pastebin.com/aBScwQUh ... intrebarea mea este cum verifica de fapt versiunea? Am inteles ca trebuie sa acceseze pe adresa http://www.razorcms.co.uk/rars/live/version/ ... eu am pus RazorCMS pe server Wamp, am descarcat fisierul care se afla la respectiva adresa care contine un cod simplu {"version":3,"milestone":4,"release":3} am modificat calea sa verifice local versiunea, dar nu merge... aveti idee unde este problema?
Adaugat de Ionut Stefan in data de 15 februarie 2015 la ora 14:34 in categoria Webmasteri


Momentan nu sunt comentarii, fi primul care raspunde:

Pentru a raspunde la un articol trebuie sa aveti cont

Alte articole din categoria Webmasteri:

Www.agentiadiamond.com/trimitecv Hostese sau animatoare 1500$/luna contract de la 3 luni pana la 1 an.tel 0721717645

Esti PHP Dev cu experienta si vrei o schimbare?

Am un forum phpBB si as dori un cod pentru a difuza un post de radio (propriu ~ACC~) pe fundalul paginii principale . Am cautate , am adaugat dar nu a mers

Sunt nevoit sa achizitionez un MacBookPro din diverse motive

Intr-un form am variabile array care se creaza dinamic. Am obs daca sunt un nr mare , nu se mai trimit. Aici ii vorba de limita de date trimise prin POST???