Toate » Webmasteri

DESIGN FLORAL – Preț promoțional – Predare in limba maternăDESIGN FLORAL – Preț promoțional – Predare in limba maternă
Primul curs - 15 octombrie
Învățați cum să realizați cele mai deosebite buchete de flori și aranjamente florale! Cursul de florar decorator este o oportunitate ideală să învățați cum să manipulați florile astfel încât să puteți realiza buchete florale, coronițe de Advent, aranjamente florale deosebite, alături de împachetarea cadourilor pentru evenimente speciale. Locuri Limitate!

Cursul se adresează tuturor iubitorilor de flori, care doresc să deprindă abilităţi practice în realizarea diverselor modele de design floral, persoanelor care doresc să stăpâneasca arta decorării, să realizeze compoziții florale, să cucerească fiecare privire, realizând adevărate opere de artă folosind flori naturale sau artificiale. Cursul de trei luni, include în preț și materialele folosite în cadrul cursurilor. ( Flori naturale, burete, flori artificiale, cosulete, verdeata, lumanari, etc.) Care este pretul? Pentru cei care se inscriu pana in 15 octombire avem mai multe promotii. Tot ce trebuie să faceți este să ne sunați pentru a afla mai multe informații. Cursurile se deruleaza în limba română și în limba maghiară. Locuri LIMITATE!

Informații:
- tel.: 0743 476 373
- mail: info@atab.ro
Adaugat de Karla Aszalos in data de 25 octombrie 2015 la ora 14:11 in categoria Webmasteri, Jud. Mures


Momentan nu sunt comentarii, fi primul care raspunde:

Pentru a raspunde la un articol trebuie sa aveti cont

Alte articole din categoria Webmasteri:

Www.agentiadiamond.com/trimitecv Hostese sau animatoare 1500$/luna contract de la 3 luni pana la 1 an.tel 0721717645

Esti PHP Dev cu experienta si vrei o schimbare?

Am un forum phpBB si as dori un cod pentru a difuza un post de radio (propriu ~ACC~) pe fundalul paginii principale . Am cautate , am adaugat dar nu a mers

Sunt nevoit sa achizitionez un MacBookPro din diverse motive

Intr-un form am variabile array care se creaza dinamic. Am obs daca sunt un nr mare , nu se mai trimit. Aici ii vorba de limita de date trimise prin POST???