Toate » Webmasteri

Ari! Pentru persoanele interesate de platforma Symfony, am creat un meetup pentru Bucuresti, sa impartasim experientele (bune si rele) cu platformaSalutari! Pentru persoanele interesate de platforma Symfony, am creat un meetup pentru Bucuresti, sa impartasim experientele (bune si rele) cu platforma.
Adaugat de Baba Mutiu in data de 28 noiembrie 2015 la ora 16:36 in categoria Webmasteri


Comentarii:

Velcherean Evelyne a comentat in data de 28 noiembrie 2015 la ora 16:47
Pai si nu putem discuta aici? Sau pe forumurile de specialitate? Nu e mai bine ca raman informatiile si pt altii ce le vor cauta apoi?
Mia Nocyka a comentat in data de 28 noiembrie 2015 la ora 17:06
In principiu, Meetup este pentru intalniri fata in fata ...
Velcherean Evelyne a comentat in data de 28 noiembrie 2015 la ora 17:13
In principiu, face foarte usor o lista de programatori symfony. Lista foarte folositoare de altfel ...
Baba Mutiu a comentat in data de 28 noiembrie 2015 la ora 17:24
Tutoriale gasesti cate vrei pe internet - asta nu inseamna neaparat ca vei intelege explicatiile, ca te ajuta direct/corect in problema ta si, de obicei, sunt pentru cazuri simplificate, teoretice. Eu vreau sa invat cum folosesc altii platforma si sa arat cum o fac eu, pe cazuri reale. Fiecare are propriul mod de a invata.
Baba Mutiu a comentat in data de 28 noiembrie 2015 la ora 17:27
Legat de meetup.com, niciun organizator nu are acces la datele de contact ale utilizatorilor. Fiecare user poate decide ce publica pe platforma. Daca vrei sa participi, dar iti e frica ca cineva va folosi datele tale de contact, poti sa iti faci un cont fictiv.
Velcherean Evelyne a comentat in data de 28 noiembrie 2015 la ora 17:28
Pai cel mai bine vezi cu codul in fata si cu posibilitatea de a exersa in ritmul tau. Deci in fata pc-ului tau si cu informatii din discutia de pe forum.
Mia Nocyka a comentat in data de 28 noiembrie 2015 la ora 17:28
Bineinteles, ca la Meetup te poti duce cu laptop-ul ... :)
Baba Mutiu a comentat in data de 28 noiembrie 2015 la ora 17:35
Probleme concrete le rezolvi pe internet fara probleme. Problemele pe care nici nu stiai ca le ai (de exemplu, cum sa iti organizezi mai bine codul, cum sa scrii teste mai eficient, cum sa administrezi datele de test, ce si cum poti sa automatizezi + sa fii la curent cu practicile si uneltele noi) nu le poti formula intr-o intrebare si le rezolvi vazand la altii si discutand cu ei.
Mia Erdő a comentat in data de 28 noiembrie 2015 la ora 18:38
Pe ce data va fi acest ev? Ms.
Baba Mutiu a comentat in data de 28 noiembrie 2015 la ora 18:44
Buna. Inca nu am stabilit nimic concret, data si locul le putem supune votului celor interesati. Prima intalnire va fi intr-un local (mai linistit) si acolo vom putea stabili locul si formatul ideal (cele doua depind in functie de cati doritori ne strangem): http://www.meetup.com/Symfony-Bucharest/messages/boards/thread/49385339 . Eu oricum voi propune niste subiecte pentru prima intalnire si am rugat pe fiecare sa faca la fel.

Adauga un comentariu:

Pentru a raspunde la un articol trebuie sa aveti cont

Alte articole din categoria Webmasteri:

Www.agentiadiamond.com/trimitecv Hostese sau animatoare 1500$/luna contract de la 3 luni pana la 1 an.tel 0721717645

Esti PHP Dev cu experienta si vrei o schimbare?

Am un forum phpBB si as dori un cod pentru a difuza un post de radio (propriu ~ACC~) pe fundalul paginii principale . Am cautate , am adaugat dar nu a mers

Sunt nevoit sa achizitionez un MacBookPro din diverse motive

Intr-un form am variabile array care se creaza dinamic. Am obs daca sunt un nr mare , nu se mai trimit. Aici ii vorba de limita de date trimise prin POST???