Toate » Webmasteri

Am fost contactat de cei de la Metropolitan Life in legatura cu formarea unei echipe de tineri absolventi sau studenti din anul terminal de la specializarile Finante BanciBuna ziua! Am fost contactat de cei de la Metropolitan Life in legatura cu formarea unei echipe de tineri absolventi sau studenti din anul terminal de la specializarile Finante Banci, Administratie Publica, Management Financiar si Inginerie Economica Industriala, care pe viitor sa devina consultanti in asigurari. Ei ofera instruire si pregatire gratuita pe o platforma de E-Learning cu 13 module care trebuie parcurse in 50 de ore, susinerea examenului de Institutul de Management si Asigurari (care initial costa in jur de 650 de lei, dar ei il ofera gratuit pentru echipa pe care o va forma dupa interviuri) si licentiere gratuita pentru anii terminali. Ceea ce trebuie sa faceti este sa imi spuneti mie daca sunteti doritori de o cariera in acest domeniu, dupa care ne vom intalni cu reprezentantul Metropolitan Life pentru a va da mai multe detalii, iar daca sunteti convinsi veti sustine 3 interviuri usoare pentru a vedea daca sunteti atrasi de acest domeniu si pentru a descoperii calitatile voastre.

Va rog sa ma contactati in privat daca sunt doritori.
Adaugat de Virtic Aliz in data de 24 octombrie 2015 la ora 20:26 in categoria Webmasteri, Jud. Mures


Momentan nu sunt comentarii, fi primul care raspunde:

Pentru a raspunde la un articol trebuie sa aveti cont

Alte articole din categoria Webmasteri:

Www.agentiadiamond.com/trimitecv Hostese sau animatoare 1500$/luna contract de la 3 luni pana la 1 an.tel 0721717645

Esti PHP Dev cu experienta si vrei o schimbare?

Am un forum phpBB si as dori un cod pentru a difuza un post de radio (propriu ~ACC~) pe fundalul paginii principale . Am cautate , am adaugat dar nu a mers

Sunt nevoit sa achizitionez un MacBookPro din diverse motive

Intr-un form am variabile array care se creaza dinamic. Am obs daca sunt un nr mare , nu se mai trimit. Aici ii vorba de limita de date trimise prin POST???