Toate » Locuri de munca

Vrei sa lucrezi, dar in acelasi timp sa te bucuri de linistea si intimitatea de acasa?Vrei sa lucrezi, dar in acelasi timp sa te bucuri de linistea si intimitatea de acasa?
Opteaza sa devii operator call center UrgentAsig la domiciliu!
Cautam o persoana care să efectueze apeluri telefonice către potenţiali clienţi, cu obiectivul de a informa cu privire la serviciile oferite de către CBK prin intermediu site-ului UrgentAsig.ro, de a sublinia beneficiile serviciilor oferite, scopul final fiind acela de a acela de a constientiza clientii cu privire la oferta de servicii prin intermediu site-ului nostru.
Castigurile tale vor fi de invidiat, nu iti trebuie decat determinare, seriozitate, sarguinta, bune maniere si o voce placuta care sa atraga clientii.. Cu alte cuvinte, inarmeaza-te cu nervi de otel, exerseaza-ti dictia, abilitatile de comunicare si persuasiunea si poti pasi catre inceputul carierei tale de acasa.
Dar, ca sa te bucuri de aprecieri trebuie sa dispui de o cunoastere aprofundata a calculatorului si de o fluenta buna in limba romana.
Noi iti oferim
Calculator, acces la internet si mai ales telefon, le punem noi la dispozitie.
Training de specialitate si îndrumare permanenta,
Castiguri de pana la 2000 lei, pentru inceput, si daca merge avem bonusuri motivante.
Programul de lucru este flexibil … full-time/part time, rezultatele ne intereseaza.
… Cu restul vii tu !
Depune CV-ul tau prin email la adresa office@cbk.ro, si noi te vom contacta cat de curand !
Adaugat de Karoly Grigoriu in data de 12 decembrie 2015 la ora 22:06 in categoria Locuri de munca, Jud. Mures


Momentan nu sunt comentarii, fi primul care raspunde:

Pentru a raspunde la un articol trebuie sa aveti cont

Alte articole din categoria Locuri de munca:

Www.agentiadiamond.com/trimitecv Hostese animatoare belly dance ,paddock girl in Dubai,Milano,New York,Istambul salarii incepand cu 1500euro/luna aplica acum !

Se caută personal pentru un caffe/bar

Astept cv-ul tău la adresa: andy_imre@yahoo.com GOLD GYM angajeazã Receptionistã! Esti o persoană sociabilã, responsabilã și entuziastã?

Esthetique Cafe angajeaza personal pe post de ospatar. Cv-urile se pot depune pe adresa de mail marian.alexandraa@yahoo.com sau direct la locatie

Companie cu sediul in Geneva, Elvetia, angajeaza personal feminin multitasking - menaj si babysitting