Toate » Locuri de munca

Compania Cleeve Link din Anglia recruteaza personal pentru Care assistant in AngliaCompania Cleeve Link din Anglia recruteaza personal pentru Care assistant in Anglia, fara comisioane de angajare sau alte taxe, compania asigura transportul gratuit in Anglia si training gratuit. Salariu motivant si oportunitati de avansare in cariera. Cerinte minime cunoasterea limbii engleze.
In data de 19.12.2015 ora 17:00 la pensiunea Curtea Bavareza din Tg.Mures, str.Cuza Voda va avea loc o intalnire cu reprezentati ai companiei in vederea recrutarii de personal. Va rugam confirmati perticiparea la tel: 0754247275
Adaugat de Emese Keszegh in data de 20 decembrie 2015 la ora 15:27 in categoria Locuri de munca, Jud. Mures


Momentan nu sunt comentarii, fi primul care raspunde:

Pentru a raspunde la un articol trebuie sa aveti cont

Alte articole din categoria Locuri de munca:

Www.agentiadiamond.com/trimitecv Hostese animatoare belly dance ,paddock girl in Dubai,Milano,New York,Istambul salarii incepand cu 1500euro/luna aplica acum !

Se caută personal pentru un caffe/bar

Astept cv-ul tău la adresa: andy_imre@yahoo.com GOLD GYM angajeazã Receptionistã! Esti o persoană sociabilã, responsabilã și entuziastã?

Esthetique Cafe angajeaza personal pe post de ospatar. Cv-urile se pot depune pe adresa de mail marian.alexandraa@yahoo.com sau direct la locatie

Companie cu sediul in Geneva, Elvetia, angajeaza personal feminin multitasking - menaj si babysitting