Toate » Locuri de munca

Buna, Daca esti in cautarea unor noi provocari in 2015 si doresti sa te alaturi unui proiect complex, cu implicatii in zona de bussines, inseamna ca acest job este pentru tineBuna,

Daca esti in cautarea unor noi provocari in 2015 si doresti sa te alaturi unui proiect complex, cu implicatii in zona de bussines, inseamna ca acest job este pentru tine.

RINF creeaza, in Bucuresti, o echipa de programatori PHP pentru un proiect international, ce presupune dezvoltarea unor proiecte de tip LAMP si utilizarea tool-urilor de continuous integration.
Vei fi implicat in faza de stabilire a arhitecturii aplicatiilor ce necesita a fi dezvoltate si alegerea tehnologiilor de lucru. Faza initiala a proiectului, cuprinde intalniri strategice pentru stabilirea arhitecturii de aplicatie la sediul clientului din Nissa (Coasta de Azur). Astfel este nevoie sa cunosti limba franceza la un nivel mediu spre avansat.
- Daca ai experienta in zona de leadership si coordonare te invit sa aplici pentru pozitia de Tehnical Lead.
- Daca ai lucrat pe aplicatii de anvergura si doresti sa te dezvolti in cadrul unui proiect dezvoltat de la 0 folosind instrumente si practici moderne de dezvoltare si organizare ( Agile Methodologies, Jenkins for Continuous Integration/Delevery, Jira si Confluence) te invit sa aplici pentru pozitiile de Senior /middle Developer”
Daca nu ai skill-urile necesare poti recomanda un prieten si te bonusam cu 500 euro!”

Poti aplica la adresa de mail: diana.gheorghe@rinf.ro
Adaugat de Georgiana Lucian in data de 15 februarie 2015 la ora 22:09 in categoria Locuri de munca


Momentan nu sunt comentarii, fi primul care raspunde:

Pentru a raspunde la un articol trebuie sa aveti cont

Alte articole din categoria Locuri de munca:

Www.agentiadiamond.com/trimitecv Hostese animatoare belly dance ,paddock girl in Dubai,Milano,New York,Istambul salarii incepand cu 1500euro/luna aplica acum !

Se caută personal pentru un caffe/bar

Astept cv-ul tău la adresa: andy_imre@yahoo.com GOLD GYM angajeazã Receptionistã! Esti o persoană sociabilã, responsabilã și entuziastã?

Esthetique Cafe angajeaza personal pe post de ospatar. Cv-urile se pot depune pe adresa de mail marian.alexandraa@yahoo.com sau direct la locatie

Companie cu sediul in Geneva, Elvetia, angajeaza personal feminin multitasking - menaj si babysitting