Toate » Ingrijire Personala

Scoala de beauty cu prezenta in centre principale din tara cauta pentru angajare formatori in specializarile : coafor, masaj, reflexoterapie si machiajScoala de beauty cu prezenta in centre principale din tara cauta pentru angajare formatori in specializarile : coafor, masaj, reflexoterapie si machiaj.

Specialistii cu experienta de minim 3 ani in domeniu, cu abilitati bune de comunicare si relationare si interesati sa faca parte dintr-o echipa dinamica de profesionisti sunt invitati sa ne contacteze prin telefon la 0751162192 intre orele 10-18, de luni pana vineri sau sa raspunda acestui anunt cu CV si informatii de contact.

Va asteptam cu drag si interes!
Adaugat de Emese Peter in data de 19 decembrie 2015 la ora 21:13 in categoria Ingrijire Personala, Jud. Mures


Momentan nu sunt comentarii, fi primul care raspunde:

Pentru a raspunde la un articol trebuie sa aveti cont

Alte articole din categoria Ingrijire Personala:

Ați rămas fără programare la unghiuţe de sărbători? Vă aștept la manichiură simpla, cu lacgel și gel la domiciliul meu cu preturi avantajoase !!!

Bucurate de beneficiile AVON, Inscriere gratuita si indrumare in vanzare si promovarea produselor AVON

Salonul Alina din Tudor închiriază post de manichiura-pedichiura in condiții foarte bune si prețuri avantajoase.Informatii la 0757957320 sau in privat

Daca iti doresti o manichiura care sa reziste

Dam in chirie 2 posturi de coafura si frizerie cu contract pe 2 ani .Oferta : primele 3 luni chiria gratuita !!!!!! Pentru informatii la salon pe str. Braila nr.2-4